Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ninett kutyus szerető gazdit keres

2015.02.08

Ninett

2014_november_227-002.jpg

 

gazdikereső

bekerült:

2014-10-30

honnan:

Örkény

faj:

kutya

fajta:

Törpe pincser kev.

ivar:

szuka

született:

2014-06-01
6 hónapos

szín:

fekete-cser

szőr típus:

rövid

méret:

kicsi
3 kg

 

leírás:

Ninett 2014. júniusában született,chipezett, törpe pintser keverék lány kutyus. Oltási programját megkezdtük.
Testvérével, Janával egy üresen álló ház kertjébe rakta be őket valaki, az idős szomszéd néni engedett be minket a kertjén keresztül, hogy ki tudjuk őket hozni.
Aki kidobta, nem is gondolta, hogy a legjobbat tette a kölykökkel, hiszen három nap múlva kiderült: Ninettnek parvovírusos bélgyulladása van.
Két hétig infúziót kapott, enni nem tudott. Nagyon nehéz időszak volt ez neki és befogadójának is, aki csak reménykedett, hogy a kislány életben marad és kőkeményen küzdött érte. Aztán egyszer csak elkezdett enni, mini adagot ugyan, de már megmaradt benne, lassan gyógyulni kezdett. Ekkor a legyengült immunrendszere miatt bőrgombát kapott, kihullott az egyik fülén a szőre, piros foltok jelentek meg a hasán. Már az élete kezdetén számtalan baj érte, élet-halál szélén táncolt, de ő győzött! Mert AKART! Mára teljesen felépült.
Ninett betegsége miatt a többieknél is nagyobb figyelmet kapott, ezért jobban igényli a szeretgetést, ölben üldögélést, mint Jana, de ő is igazi kölyök. Hatalmasakat futkározik, kergetőzik a többiekkel és olyan mély hangon hörög játék közben, hogy ki se néznénk ebből a pici kutyából. Több kutyával él együtt problémamentesen. 
Jelenleg ideiglenes befogadónál, kertes házban él, a lakást kulturáltan használja, az éjszakákat végig alussza, főleg ha a meleg paplan alá is bekúszhat.
A szobatisztasággal jól halad, bár még vannak kisebb balesetek, de kora alapján ez még teljesen indokolt. A pórázon való sétát most tanulgatja, autóban kölyöktől elvárható módon utazik.
Olyan gazdit keresünk Ninettnek, aki családtagként szereti, biztosítja számára a szükséges mozgást, a szocializációja szempontjából fontos kutyaovit illetve iskolát. Azt az embert, aki mellett élete végéig biztonságban, szeretetben élhet.
Ivartalanítási kötelezettséggel adjuk őt örökbe.

Érdeklődni a kutyusról Takács Katinál: 06 70 223 64 76-os telefonszámon illetve a kasznakata@gmail.com email címen lehet.
Örökbefogadásának feltételeit a http://www.allatesember.hu oldalon olvashatják.

Illetve:

Kornhoffer Mónika – kornhofi@gmail.com

 

A kutyus az ő gondozásukban van. (Ez egy alapítvány, ahol még rengeteg kutyus vár gazdára!)

 

 

A mappában található képek előnézete Ninett

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.